Wie zijn wij?

Hi, ik ben Nathalie Heylen. Na mijn opleiding sport ben ik toegepaste psychologie gaan studeren in functie van wat ik nu doe: mensen mentaal, verbaal en fysiek weerbaarder maken. Zo geef ik samen met mijn man Luc bijna dagelijks groeps- en privélessen zelfverdediging (weerbaarheid) aan volwassenen en kinderen.

De expertise van Luc is vooral mentale, verbale en fysieke weerbaarheid. Vanuit zijn achtergrond van operator en commando instructeur is hij zich gaan verdiepen in de psychologie van agressie en geweld. Een aantal jaar geleden schreef hij samen met Carl Adams een handboek over zelfbescherming in de zorg (uitgegeven bij Politeia).

Omdat onze groepslessen zelfbescherming vooral 's avonds doorgaan, zijn we een tiental jaar geleden ook begonnen met het aanbieden van (bedrijfs)cursussen overdag. Die cursussen hadden meestal als thema 'omgaan met agressie en geweld'. Sinds 2018 hebben we ons aanbod uitgebreid en organiseren we ook cursussen en workshop over communicatie, omgaan met verandering, team allignment en meer. Je kan het volledig aanbod terugvinden op de cataloguspagina.

Tussen 2020 en 2022 kregen we plots tijd om het aanbod te stroomlijnen en nog beter af te stemmen op de noden van bedrijven én teamleden. Onze cursussen en workshops zijn vooral praktisch en de technieken die we aanleren zijn meteen toepasbaar.

Indien je graag ons aanbod bespreekt bij een kopje koffie, thee of Chalo kan je best contact opnemen via het contactformulier. 

 

Tot binnenkort,

Nathalie Heylen

Self Protection Systems bv

Berchemlei 103

2140 Borgerhout